Stire

Nou manager interimar la Ineu

30.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Veste bună pentru conducerea  Spitalului Orăşenesc din Ineu: în urmă cu trei zile a fost numit noul manager interimar al spitalului, în persoana economistului Arthur Constantin Ionescu.

Altfel, în termen de 90 de zile de la preluarea funcţiei se va organiza un concurs, al cărui rezultat poate fi numirea lui Constantin Ionescu ca manager al Spitalului din Ineu.

După ce Adrian Nogea, fostul manager al Spitalului a optat pentru a fi viceprimar al oraşului Ineu în detrimentul postului de manager pe care îl ocupa la vremea respectivă, Autoritatea de Sănătate Publică Arad a numit-o pe Daniela Rus, expert contabil al spitalului în cauză, drept manager până la expirarea mandatului de viceprimar al lui Adrian Nogea. Ţinând cont că acesta din urmă şi-a dat demisia din funcţia de conducere a Spitalului orăşenesc, Ministerul Sănătăţii publice, prin Autoritatea de Sănătate Publică, l-a numit drept manager interimar pe Constantin Ionescu.

„Am fost numit în funcţie după ce mi-am depus un dosar în urmă cu ceva timp, exprimându-mi dorinţa de a deveni manager al spitalului. Având în vedere că nu am preluat funcţia decât de două zile, urmează să stabilesc priorităţile pe care le voi avea în această funcţie de conducere”, ne-a declarat Constantin Ionescu.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: A.D. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro