Stire

După trei zile de căutări şi disperare, Dispărutul s-a ?ntors acasă

01.08.2008 ⋅ 0 comentarii

După ce a alarmat pe toată lumea şi, şi-a speriat părinţi de moarte iar sătenii alături de autorităţi s-au mobilizat să îl caute, tânărul dispărut de aproape trei zile de la domiciliu, s-a reîntors acasă teafăr.

Poliţiştii din Şicula au fost sesizaţi de mama tânărului, S. Marinel, că acesta a plecat de-acasă de aproape două zile. Poliţiştii din Ineu au cercetat locuinţa tânărului iar în dormitorul acestuia au găsit un bilet de adio către familie.

Alarmaţi de mama tânărului, C. Floare, aflată în pragul disperării, două echipe de poliţişti, atât din localitatea Şicula, de unde era tânărul, cât şi din Ineu, pompierii din Ineu şi zeci de săteni din Şicula, l-au căutat pe S. Marinel pe albia Crişului Alb, unde s-a auzit că a fost văzut ultima oară.

După o zi întreagă de cercetări, tânărul nu a fost găsit, urmând ca a doua zi, autorităţile să continue să îl caute. Acest lucru nu a mai fost necesar, pentru că a doua zi de dimineaţă, familia persoanei dispărute s-a trezit cu el la poartă, sănătos tun. S. Marinel a declarat poliţiştilor şi familiei că a plecat de-acasă fără nici un motiv anume, doar pentru simplul fapt că se simţea foarte trist şi deprimat, din cauza unei afecţiuni medicale de care suferă.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: A. Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro