Stire

Frontiera Grăniceri - deschisă pentru două zile

01.08.2008 ⋅ 0 comentarii

În data  de 2 şi 3 august Punctul de Trecere a Frontierei Grăniceri va fi deschis la solicitarea autorităţilor publice locale române şi maghiare şi cu aprobarea Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră Române.

În aceste două zile, între orele 08.00-21.00, când va fi deschisă temporar frontiera Grăniceri-Elek, Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad a luat  toate măsurile necesare ca traficul să se desfăşoare în bune condiţii, pentru a evita anumite incidente.

Dealtfel, conducerea avertizează pe această cale, încă odată, pe toţi cei care vor călători să fie atenţi înainte de a porni la drum la condiţiile de ieşire din ţară. Sunt atenţionate  în mod special  persoanele care deţin încă buletine de tip vechi, fiind nevoie de cărţi de identitate noi pentru a putea trece frontiera. Pe lângă aceasta, cetăţenii minori sunt cei care dau mari bătăi de cap poliţiştilor de frontieră şi asta pentru că adesea însoţitorii lor nu respectă toate cerinţele impuse de lege pentru a-i putea scoate din ţară.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: A. Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro