Stire

Trafic intens ?n Vama Nădlac

04.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Sfârşitul de săptămână a fost unul de foc pentru poliţiştii de frontieră din Nădlac,  unde traficul a fost foarte intens, începând cu ziua de sâmbătă şi până inclusiv azi noapte. Deşi în mod normal o astfel de aglomerare ar fi putut provoca cozi infernale şi ore de aşteptare, poliţiştii, atât cei români, cât şi cei maghiari, şi-au făcut datoria foarte conştiincios, circulaţia fiind fluentă, pe ambele sensuri.

 „A fost încontinuu trafic foarte aglomerat în acest sfârşit de săptămână, atât în partea de ieşire cât şi în partea de intrare în ţară. Noi ne declarăm mulţumiţi de felul în care ne-am făcut datoria asta şi pentru că există o colaborare foarte bună cu partea maghiară”, a declarat comisar-şef, Ioan Handra, şeful Inspectoratului a Poliţiei de Frontieră Arad.

Chiar dacă în acest sezon, o mare parte a arădenilor s-a obişnuit să îşi petreacă sfârşitul de săptămână pe ştrandurile din Ungaria, în acest weekend, atracţia principală, pentru sutele de persoane care au trecut graniţa înspre Ungaria cursa de Formula 1.

De asemenea, în ultima perioadă,  s-a înregistrat o creştere semnificativă a celor care intră în ţară, majoritatea lor fiind, fie români care muncesc în străinătate şi vin acasă în concedii, fie turişti străini care îşi petrec vacanţele pe teritoriul ţării noastre.  Din fericire însă, până la ora actuală nu s-au înregistrat probleme majore, în punctul de trecere a frontierei din Nădlac fiind deschise şi câte şase benzi de lucru, în funcţie de numărul autoturismelor

Sursa: Glasul Aradului

Autor: A. Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro