Stire

A sf?rşit pe stradă

04.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Locuitorii din Cartierul Vlai-cu au fost ieri îngroziţi   de cadavrul unui bărbat care zăcea pe strada Dâmboviţei. Medicii de pe Ambulanţă au sosit imediat la faţa locului însă nu au putut decât să constate decesul.

În jurul orei 11.00, în timp ce mergea pe stradă, bărbatului i s-a făcut brusc rău şi s-a aşezat pe nişte scări din faţa unui magazin. Martorii, doi trecători, au observat că acesta se simte rău şi au sunat imediat la Ambulanţă. Însă, în următoarele minute  bărbatul s-a întins pe jos, ca şi cum şi-ar fi aşteptat sfârşitul şi şi-a dat duhul. Medicul de pe Ambulanţă a încercat să îl resusciteze însă din păcate a fost prea târziu.

 Echipajele secţiei nr.1, din Cartierul Vlaicu, au sosit imediat  la faţa locului şi au încercat să identifice cadavrul. Deşi zeci de oameni s-au strâns în juru-i, nimeni nu l-a recunoscut pe decedat iar pentru că acesta nu avea la el nici un act de identitate, a rămas să zacă încă câteva zeci de minute bune, în plină stradă, vegheat de poliţişti, până când au sosit cei de la Serviciul Medico-Legal.

În cel mai scurt timp, poliţiştii din cadrul secţiei nr.1 au reuşit    să afle identitatea bărbatului, anunţând imediat familia îndoliată.

„În urma primelor verificări s-a constatat că este vorba despre C.I., în vârstă de 72 de ani, din Arad”, a declarat agent Voicu Golea.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro