Stire

Elodia liberalilor arădeni

08.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Ca şi sprijin pe care ar trebui să-l aducă Aradului, prin statutul său de parlamentar, deputatul liberal Mihăiţă Calimente se dovedeşte un fel de Elodia al politicii. Adică, acesta a dispărut cu desăvârşire. Ne mai iese în câte o conferinţă de presă, cu câte o «cioacă» mediatică, ca un adevărat spectru de politician.

Menirea unui parlamentar este să se zbată pentru cei care         l-au investit cu încrederea lor. «Elodia» noastră, în schimb, pentru a fi în graţiile propriului partid, nu mai urmăreşte interesele arădenilor şi trădează, ori de câte ori apucă, aceste interese. Ultima dată, prin pasivitatea sa, a «vândut» judeţul nostru în favoarea vecinilor din Timiş, mai ceva ca pe o tabacheră cu străluciri argintii.

La OTV, serialul «Elodia» a ajuns la episodul 209 (la ora la care scriu aceste rânduri). Sper şi cred în maturitatea arădenilor cu drept de vot, pentru ca serialul «Elodia arădeană», alias «Calimente» să se oprească la acest mandat. De parlamentar, desigur... Pentru că de alte mandate n-avem suficientă disponibilitate intelectuală şi nici spaţiu editorialistic pentru a ne putea exprima. Deocamdată...

Sursa: Glasul Aradului

Autor: AD_Verescu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro