Stire

Prinşi cu identitate falsă la Curtici

20.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Poliţişitii de frontieră arădeni au descoperit trei cetăţeni din Republica Moldova care la ieşirea din ţară au prezentat documente de identitate false, deoarece în paşapoartele naţionale cu care au intrat legal în România, nu posedau vize de intrare în  Spaţiul Schengen.

Cei trei, doi bărbaţi şi o femeie, au fost descoperiţi în trenul rapid „Dacia”, în timp ce încercau să iasă din ţară, prezentând acte de identitate eliberate de autorităţile din România. Pentru că au avut suspiciuni, poliţiştii de frontieră au dispus cercetarea mai amănunţită a actelor, în urma căreia s-a constatat că pe documentele prezentate la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, s-au aplicat fotografiile celor trei persoane, ele fiind astfel falsificate.

Astfel, Iurie D., în vârstă de 36 de ani, Afanasie B, în vârstă de 20 de ani şi Natalia M., în vârstă de 28 de ani, cele trei persoane în cauză, sunt din Republica Moldova şi au intrat zilele trecute în România, pe baza paşapoartelor naţionale. Cetăţenii moldoveni au declarat poliţiştilor că documentele false le-au procurat din Chişinău, contra sumei de 200, respectiv 300 de euro, de la o persoană a cărui identitate nu este cunoscută.

Cei trei sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat. La finalizarea cercetărilor vor fi prezentaţi în faţa Parchetului, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Glasul_Aradului ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro