Stire

Revoltă la Şicula - Poliţiştii suspectaţi de omor s-au ?ntors la serviciu

21.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Localnicii din Chereluş şi Şicula sunt revoltaţi şi spun că legea este întotdeauna de partea celor puternici, asta după ce poliţiştii suspectaţi că au omorât în bătaie un bătrân de 75 de ani s-au întors la seriviciu ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Poliţistul din comuna Şicula şi agentul în devenire, elev la o şcoală de poliţie, sunt cercetaţi pentru violare de domiciliu, lipsire de libertate şi lovituri cauzatoare de moarte. Cu toate acestea, superiorii oamenilor legii, deveniţi suspecţi, nu au luat deocamdată nici o măsură împotriva lor, fapt care îi sperie pe consătenii victimei.

„Nu este posibil aşa ceva. O fi fost el săracul deplasat dar nu o făcut rău la nimeni. Aşa se intră la cineva: spargi uşa cu piciorul, cum au făcut poliţiştii?! Noi îi plătim să ne apere nu să ne omoare. Acum ne e frică de ei. Până nu se stabileşte dacă ei sunt sau nu vinovaţi, deşi clar că sunt pentru că am văzut, cum să mai putem să îi privim în ochi pe stradă sau să apelăm la ajutorul lor?”,  declară nervos un localnic, Vasile H.

Aşa cum v-am relatat şi în numărul de ieri al cotidianului nostru, ancheta este în plină desfăşurare iar vinovaţii pentru moartea bietului om sunt încă sub semnul întrebării.  Dacă vina aparţine sau nu poliţiştilor din comuna Şicula, nu se ştie încă, cert este că localnicii sunt speriaţi la gândul că acei oameni care se presupune că l-ar fi nenorocit în bătaie pe bătrân, s-au reîntors în slujba sătenilor, la postul de poliţie din comună.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro