Stire

Cu o motocicletă ne?nmatriculată - Un minor urmărit a accidentat grav o femeie

21.08.2008 ⋅ 0 comentarii

O femeie a fost accidentată grav, pe strada Pădurii, de o motocicletă pe care se aflau doi tineri. Motocicleta nu era înmatriculată, numerele pe care le avea erau false iar cei care o conduceau erau minori.

Ieri seară în jurul orei 19.00, o motocicletă marca Suzuki a acroşat un pieton, pe strada Pădurii. Femeia plină de sânge a fost transportată de urgenţă la spital iar cei doi bărbaţi au fost şi ei transpotaţi ulterior la Unitatea Primire Urgenţe, însă s-au ales doar cu câteva leziuni uşoare.

Agenţii de poliţie rutieră au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui motociclete. În prima fază se pare că acesta a oprit, dar când unul dintre agenţii de poliţie s-a apropiat, acesta speriat a accelerat şi a plecat în trombă. Echipajul de poliţie rutieră a trecut la urmărirea motocicletei, când aceasta a ajuns la intersecţia străzii Pădurii cu strada Eftimie Murgu a surprins şi accidentat o persoană de sex feminin de doar 26 de ani, care a traversat strada la colţul intersecţiei.

„În momentul producerii accidentului, motocicleta s-a dezechilibrat şi a căzut. Atât conducătorul motocletei cât şi pasagerul au fugit în direcţii diferite, fiind necesară urmărirea şi imobilizarea acestora. În urma identificării conducătorului motocicletei cât şi a pasagerului s-a tabilit că aceştia sunt minori. Conducătorii motocicletei vor fi cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumuri publice fără a poseda permis de conducere, conducere a unui autovehicul neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare şi pentru părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”, a declarat Daniel Ştefan Iaroslav, subinspector din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro