Stire

T?năra din Şiria, Cercetată pentru tentativă de omor

21.08.2008 ⋅ 0 comentarii

A fost primit raportul medico-legal care înlătură orice urmă de îndoială asupra stabilităţii psihice ale femeii de 30 de ani care şi-a aruncat copilul nou-născut în canal, la numai câteva ore de la naştere.

„Femeia se afla în deplinătatea facultăţilor mintale în momentul în care şi-a abandonat copilul într-un bazin de colectare al apei. Pentru fapta comisă, femeia este cercetată pentru tentativă de omor calificat şi riscă pedeapsa cu închisoarea până la 25 de ani.”

În cazul în care examinarea psihiatrică dovedea că Olimpia Aufmuth era afectată de depresia post natală care ar fi determinat-o să comită această faptă, femeia ar fi putut scăpa de săvârşirea pedepsei cu închisoarea, însă în acest caz, procurorii îi vor întocmi rechizitoriul şi vor aştepta verdictul dat de către judecător.

Copilul abandonat este perfect sănătos, şi în momentul de faţă s-au luat demersurile pentru ca mama să îşi piardă drepturile părinteşti, pentru ca, cel mai probabil, acesta să rămână în grija serviciilor sociale.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Andrea Dorotovics ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro