Stire

Suporter Club lansează revista RedUTA

21.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Suporter Club UTA, în colaborare cu XBG lansează revista RedUTA, revistă a suporterilor arădeni, aflată sub motto-ul „Dragostea noastră pentru UTA nu retrogradează niciodată”. Ne dorim ca prin acest demers să acţionăm în direcţia unei imagini calitativ superioare a UTA-ei în rândul arădenilor şi de asemenea să fim o punte de legătură între suporteri şi clubul pe care îl susţin. În paginile revistei veţi găsi reportaje de actualitate din viaţa echipei, colaje din viaţa suporterilor dar şi apeluri la memorie pentru redescoperirea şi valorificarea trecutului glorios al echipei noastre.

Lansarea oficială va avea loc sâmbătă, 23 august, ora 18, la Old Lady’s Pub şi la ea sunt invitaţi să participe reprezentanţii mass-media, personalităţi legate de clubul UTA precum şi membrii Suporter Club UTA.

Primul număr este unul promoţional şi se va distribui în mod gratuit la meciul cu U. Cluj de luni, 25 august, ora 19, în limita stocului disponibil, celor care fac dovadă că posedă un abonament pe sezonul 2008-2009 la meciurile UTA-ei.

SUPORTER CLUB UTA

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Glasul_Aradului ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro