Stire

Casa de Pensii, Bătaie pentru biletele de tratament

22.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Distribuirea biletelor de tratament a provocat şi în acest an un conflict între pensionari şi Casa Judeţeană de Pensii Arad. Afişarea listei beneficiarilor pentru următoarea serie, a încins spiritele între vârstnicii veniţi la sediul instituţiei.

Cu nervii întinşi la maxim, pensionarii care sperau să prindă un loc pentru noua serie, au venit încă de dimineaţă la sediul instituţiei. Nu mare le-a fost mirarea unora când nici de această dată nu s-au găsit pe listă. Mulţi dintre ei, veniţi de la zeci de kilometri din afara municipiului, au crezut că măcar de data asta vor avea noroc.

„Am făcut cerere pe 6 martie pentru Călimăneşti. Am mai făcut una în iunie pentru Govora. Un vecin şi-a depus în iulie cererea şi a fost repartizat pe lista cu seria din 18 august. Cât mai trebuie să aştept până să apar şi eu pe lista aia nenorocită”, s-a plâns un pensionar venit tocmai din Târnova.

În timp ce unii vârstnici şi-au pierdut speranţa că vor mai prinde un loc în vara aceasta, cei răbdători au rămas optimişti: „Nu sunt pe listă, dar sper să apuc un bilet şi anul ăsta. Am depus cerere în februarie, dar încă mai sunt dispus să aştept. Cât timp? Nu ştiu”, a spus Florin M.

În schimb, reprezentanţii CJP sunt de părere că astfel de situaţii se creează tocmai din faptul că mulţi pensionari nu acceptă să meargă la tratament decât în sezonul cald, creându-se astfel nemulţumiri în rândul vârstnicilor.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Adrian Todor ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro