Stire

La Spitalul Clinic Municipal, Aparate ecograf de miliarde de lei vechi

22.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Trei aparate de ecografie în valoare totală de 234.000 de lei au fost repartizate Spitalului Clinic Municipal Arad, în urma deselor cereri înaintate de conducerea spitalului către Ministerul Sănătăţii.

„În urma nenumăratelor adrese pe care noi le-am făcut la Ministerul Sănătăţii Publice, avem repartizate trei aparate ecograf, dintre care două aparate au fost deja primite şi deja a fost şi instruit personalul în vederea folosirii acestora două. Cel de-al treilea aparat ne va fi trimis până cel târziu la sfârşitul lunii octombrie. Aceste aparate au fost montate în ambulatorii, unul la Medicină Internă şi cel de-al doilea la Gastroenterologie, iar cel de-al treilea va ajunge la Urologie sau Chirurgie,” declară Mihaela Luncan, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Municipal.

Aparatele ecograf  vor fi precedate de alte aparate medicale repartizate Spitalului Municipal: două aparate de anestezie, în valoare de 55.000 de lei fiecare şi un aparat de ventilaţie artificială în valoare de 56.000 de lei, ce vor fi primite până cel târziu la data de 31 octombrie a.c.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Andrea Dorotovics ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro