Stire

Disney, plimbat ?ntre ACU şi UTA

22.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Spectator surpriză, ieri dimineaţă, la amicalul dintre ACU şi UTA. Congolezul Armel Disney a dorit  să-şi încerce norocul la gruparea din Aradul Nou, dar a fost refuzat din prima, pe motiv că atacul este un compartiment acoperit la formaţia lui Mihai Roşca.

În schimb, preşedinta „studenţilor”, Gheorghiţa Onu spune că jucătorul de 28 de ani ar trebui inclus în lotul „Bătrânei Doamne”, motiv pentru care a şi discutat pe această temă cu Ionuţ Chirilă, ba chiar a şi luat legătura cu antrenorul Farului, Ion Marin. „După părerea mea, Disney este exact tipul de atacant de care are nevoie UTA. Este tipul de vârf rapid şi tehnic, care a făcut treabă oriunde a jucat. El este încă sub contract cu Farul, dar are o clauză de reziliere de 50.000 de euro. Totuşi, cred că s-ar putea cădea la o înţelegere cu constănţenii pentru o sumă mai mică, având în vedere că jucătorul nu şi-a primit câteva salarii şi nu mai este dorit la echipă”, a spus şefa din Aradul Nou, care s-a şi arătat dispusă ca echipa să mai dispute meciuri de verificare cu „alb-roşii” având ca scop testarea congolezului.

Pe de altă parte, însă, Ionuţ Chirilă spune că deocamdată nu poate spune mai multe despre un fotbalist aflat sub contract cu o altă echipă. „Din câte ştiu eu, Disney e al Farului, eu mă pot pronunţa doar în legătură cu jucătorii mei. Oricum, prioritatea noastră este o victorie cu Universitatea Cluj, nu Disney”, a declarat managerul „textiliştilor”.  Armel Disney, care a evoluat în Liga I la Farul Constanţa şi Pandurii Târgu Jiu, dar şi în eşalonul doi şi trei, la Internaţional Piteşti, se află încă în Arad, aşteptând o decizie a celor două grupări arădene de Liga a II-a.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: S.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro