Stire

Petrecere de zile mari - Arădeni dezlănţuiţi la concertul de pe ştrand

23.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Deşi relaxată la debutul megaconcertului care a scos arădenii din case aseară, la Ştrandul Neptun, atmosfera s-a încins pe parcurs. Au salutat publicul, pe rând, fetele de la Amadeus, Analia Selis, Simplu, 2 Unlimited, Neri Per Caso şi Holograf.

Antrenul momentului a fost dublat de izul de mici, frigărui şi cârnăciori cu care cei prezenţi s-au putut înfrupta la corturile special amenajate. Pentru ca succesul să fie garantat, organizatorii au amplasat de-o parte şi de cealaltă a scenei două ecrane imense pe care concertul a putut să fie vizionat de marea de spectatori. Desigur, nici berea nu a lipsit de pe mesele petrecăreţilor. În scurt timp, locul  a devenit prea mic pentru puhoiul de spectatori iar veselia a ţinut până după miezul nopţii când chefliii s-au mutat pe la terasele de pe ştrand.

Amadeus aşteaptă un videoclip

Pentru că au lansat în urmă cu o lună un nou album care s-a bucurat de un succes peste aşteptări, fetele cu viorile s-au hotărât să lanseze şi un videoclip. Momentul cert în timp când acesta va fi lansat pe piaţă nu este cunoscut, dar componentele trupei Amadeus promit câ nu mai e mult până atunci. Dat fiind succesul celui din urmă album, Amadeus nu are în planurile de viitor apropiat o altă lansare.

Analia Selis iubeşte România

I-a încântat pe arădeni pe ritmuri latino şi a fost răsplătită cum se cuvine de public. Analia Selis a coborât de pe scenă desculţă, radiind de fericire şi ne-a mărturisit că s-ar întoarce oricând în România. Apoi, s-a pierdut prin mulţimea de fani, unul mai hotărât ca altul să plece acasă cu un autograf şi o poză.

Foc de artificii neprogramat

Băieţii de la Neri Per Caso au avut parte de un mic incident atunci când au urcat pe scenă. Fără să fi fost programate pentru acel moment, artificiile de scenă au pornit pentru scurt timp. Italienii au glumit pe această temă şi şi-au început recitalul, ţinând publicul „în priză”  o jumătate de oră bună.

„Mai venim, dacă ne chemaţi”

Aşa şi-au făcut apariţia noii componenţi de la 2 Unlimited. Au pus publicul pe jar cu arhicunoscutul hit „No limit ”, aşa cum se şi aşteptau să se întâmple înainte de a urca pe scenă. Despre România ştiu două lucruri clare: e o ţară călduroasă şi are multe fete frumoase. Mărturisesc că se vor întoarce cu drag, oricând vor fi chemaţi la Arad.

Arădence fericite lângă Smiley

Asaltaţi de fani, dar mai ales de fane încă de când au ajuns, cei de la Simplu nu s-au dezminţit nici atunci când au urcat pe scenă. Mulţimea dezlănţuită a fost răsplata supremă a succesului celor de la Simplu, iar Smiley a fost cel mai cerut personaj de pus în ramă.

Holograf, pentru suflet

Aproape de sufletul arădenilor, componenţii trupei Holograf au apărut târziu, în miez de noapte şi au reuşit, din nou, să aline sufletele publicului cu hiturile lor. Nu au mai scos un album de ceva vreme, dar nici viitorul apropiat nu aduce semne că s-ar gândi la aşa ceva. Au părăsit scena în aplauze iar concertul s-a sfârşit în acordurile muzicii lor.

Petrecere de zile mari

Antrenul de peste seară nu i-a lăsat pe fanii trupelor care s-au perindat pe scenă să plece acasă la final. Micii s-au încins pe grătare până în zori iar berea a curs din belşug, asigurând o petrecere pe cinste pentru toţi cei care s-au hotărât să petreacă aseară cum se cuvine pe ştrand.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Monica Tulcan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro