Stire

Alexandrescu: ?UTA ? U. Cluj, fără favorită?

23.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Ultimele formaţii la care a activat Adrian Alexandrescu se întâlnesc în meci direct, luni seara, la Arad. Tânărul conducător a parăsit-o pe UTA la finalul sezonului trecut, iar cu Universitatea Cluj nu a mai apucat să înceapă campionatul, deoarece nu a fost pe aceeaşi lungime cu antrenorul Alpar Meszaros şi directorul sportiv, Sorin Vădana.

„Nu am mai dorit să retrăiesc experienţa de la UTA, când era evident că Marin Barbu trebuia schimbat din timp. Am avut dreptate şi cu Meszaros, ca dovadă că nu mai este la echipă. Eu, însă, nu mă mai întorc. De fapt, nici nu mi-a propus nimeni acest lucru.”, a spus conducătorul care s-a lansat la Liberty Salonta.

Despre confruntarea de luni seara, Alexandrescu spune că – în opinia sa – nu există o favorită certă. „Teoretic, UTA şi U. Cluj au cele mai bune loturi din serie. Sunt echipe de tradiţie, deci ar trebui să fie un derby în adevăratul sens al cuvântului. Poate, arădenii să aibă un mic avantaj, căci joacă acasă şi, parcă, sunt mai pregătiţi din punct de vedere fizic”, a spus Adi Alexandrescu, după ce a asistat la meciul pe care „Bătrâna Doamnă”  l-a disputa la Târgu Mureş. „UTA a avut fluctuaţii în prima etapă. A avut perioade de joc bune şi mai puţin. După părerea mea, arbitrajul nu a influenţat scorul final. E adevărat, parcă ultimele minute s-au jucat prea mult în preajma careului arădean, dar şi gazdele pot acuza neacordarea unui penalty. Arbitrii n-au dat mai mult de 2-3% pentru formaţia din Târgu Mureş”, a precizat „oficialul” care va asista din tribune la partida UTA – U. Cluj. „Va fi un meci echilibrat, jucat de mulţi fotbalişti cu valoare de Liga 1. De la UTA pot decide partida Edson, Ibeh sau Mircea Gheorghe, iar clujenii pot fi periculoşi prin Bundea, Şuteu, Băd sau Buş” a opinat Alexandrescu.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: S.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro