Stire

DIICOT a depistat la Nădlac - Două kilograme de heroină, ?n GPS

25.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Un cetăţean italian a fost reţinut pentru trafic internaţional de droguri de mare risc, după ce poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei  Nădlac au găsit în maşina acestuia două kilograme de heroină, în valoare de peste 40.000 de euro, drogurile fiind ascunse în sistemul de navigaţie al autoturismului.

Mare le-a fost mirarea lucrătorilor de frontieră, când în urma unui control obişnuit,  au găsit, în maşina condusă de cetăţeanul italian, două kilograme de heroină. Ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale de Combatere a Criminalităţii Organizate, sub coordonarea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), au reuşit identificarea cetăţenului italian Giorgio C, în vârstă de 60 ani, suspect a fi membru al unei reţele internaţionale de trafic de droguri.

Italianul a fost reţinut de procurorii DIICOT pentru trafic internaţional de droguri de mare risc, urmând a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro