Stire

Concertul de s?mbătă, show de zile mari

25.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Într-o atmosferă încinsă la maxim, peste 25 000 de arădeni au savurat din plin concertul de sâmbătă seara. Trupe ca Bere Gratis, Blaxy Girls şi incontestabilii Damian&Brothers, alături de vedete ca Florin Chilian, Puya, Celia şi arădeanul Andrei, megastarul României, au încălzit atmosfera, oferind arădenilor un spectacol de zile mari.

De la începutul serii, arădenii s-au adunat în faţa scenei, încă cu câteva ore înainte de a începe concertul, doar pentru a putea vedea cât mai bine vedetele preferate. Înfruptaţi cu mici şi frigărui şi cu berea în mână, distracţia a fost una pe cinste, majoritatea  celor prezenţi dansând şi fredonând versurile melodiilor alături de staruri.

Pe scenă au urcat pe rând, Puya, care le-a cântat hiphoperrilor din Arad, şi nu numai, câteva din piesele sale, cele mai cunoscute. Au urmat, tinerele puştoaice abia lansate pe piaţa românească, dar cu un succes formidabil, trupa Blaxy Girls, care au reuşit să atragă atenţia chiar şi celor mai mici dintre spectatori. Concertul a continuat cu Florin Chilian, Celia, Andrei şi Bere Gratis.

Cei de la Bere Gratis au întreţinut atmosfera şi s-au dezlănţuit pe ritmurile muzicii rock, până aproape de miezul nopţii, când spre surpriza celor prezenţi, a urmat faimosul foc de artificii, care a reuşit pentru câteva minute să atragă toate privirile spre cer şi totodată să îi suprindă plăcut.

Deşi în mod normal, focul de artificii e cel care pune capăt unui astfel de eveniment, Zilele Aradului din acest an, a continuat şi după, când au urcat pe scenă cei de la Damian&Brothers. Îmbrăcaţi în costume ţigăneşti, au reuşit să îi ducă pe arădeni la culmile a ceea ce poate însemna distracţie. Deşi o parte din spectatori au plecat de frica ploii, cei dornici de adevărata distracţie au rămas până la final. Cei de la Damian&Brothers au cântat şi dansat pe scenă ţigăneşte, încingând spiritele în rândul celor prezenţi, care nu s-au putut stăpâni să nu mişte puţin în ritmuri ţigăneşti.

Deşi şi-au terminat recitalul, Damian&Brothers au urcat încă odată pe scenă la cererea publicului, pentru încă o melodie.

Final grandios, aşa cum a fost în fiecare seară de concert din cadrul festivalului Zilele Aradului, seara de sămbătă s-a încheiat cu aceleaşi aplauze numeroase din partea spectatorilor. Deşi a mai picurat de câteva ori în timpul recitalurilor, dându-le scurte emoţii atât celor prezenţi cât şi organizatorilor,  ca o ironie a sorţii,  la nici două minute după ce Damian&Brothers au coborât de pe scenă, a început să plouă, împrăştiind repede spectatorii pe la terasele de prin jur...

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro