Stire

Joc şi voie bună ?n ?ncheierea manifestărilor

25.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Sărbătoarea Zilelor Aradului s-a încheiat aseară, cu concertul susţinut de Teodor Ciucur-Bihor şi Cristian Pomohaci, Oana Sârbu şi Aurel Tămaş. Voia bună a încins arădenii dornici de joc şi muzică, spectacolul  începând la orele 18, când pe scena de pe Ştrandul Neptun a urcat în urale binecunoscutul Cristian Pomohaci.

Vremea puţin capricioasă nu i-a oprit pe cei prezenţi să se bucure de ultima seară a Zilelor Aradului. Arădenii au tresărit, au cântat şi au dansat pe  melodii ca „Să fi om îi lucru mare“  ale interpretului Cristian Pomohaci. De asemenea publicul  a râs la momentele de umor  ale acestuia. „Publicul este minunat, ca toţi arădenii, de altfel. Mi-am dorit foarte mult să vin la Arad pentru că iubesc Aradul şi Dumnezeu m-a adus aici“ a spus iubitul cântăreţ Cristian Pomohaci.

Repertoriul Oanei Sârbu a mulţumit publicul fiindcă solista a interpretat pe lângă melodii latino, etno, şi versurile iubite ale „Anilor de liceu“. „Iubesc publicul arădean pentru că este foarte relaxat şi deschis. Am şi cunoştinţe aici la Arad şi am mai fost de multe ori. Mi s-au părut foarte receptivi la melodiile latino şi la cele ce amintesc de frumoşi ani de liceu. Sper să nu treacă o perioadă îndelungată până mă voi întoarce la publicul arădean“, a declarat Oana Sârbu. Seara s-a încheiat cu îndrăgitul cântăreţ Aurel Tămaş care, a intrat pe scenă cu salutul cu care a obişnuit publicul: „Bună seara arădence!, Bună seara arădeni!“  Cântecele sale au înteţit cheful de joc, astfel încât mulţi dintre arădeni au început să danseze. Cu mic, cu mare, spectatorii au cântat odată cu aşteptatul cântăreţ, versurile de dragoste cântate de acesta făcând ca perechile de îndrăgostiţi să îşi schimbe priviri galeşe, să îşi fure câte un sărut în timp ce alţii au devenit nostalgici, amintindu-şi de trăirile tinereţii. Aurel Tămaş a declarat înainte de a susţine concertul că se simte strâns legat de arădeni şi că are doar impresii plăcute după fiecare venire la Arad. „Fac tot posibilul să mulţumesc publicul. Aradul este fruntaş la cântece de petrecere aşa că melodiile mele sunt foarte iubite ceea ce mă bucură nespus de mult“,  a afirmat Aurel Tămaş.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Sandra Stoler ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro