Stire

Prins cu permis auto fals

26.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat o persoană care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

La  Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, cetăţeanul român Vasile N., în vârstă de 24 de ani, s-a prezentat la intrarea în ţară la volanul unui autoturism marca ,,Ford”. În timpul verificării actelor, poliţiştii de frontieră i-au solicitat bărbatului să prezinte la control şi permisul de conducere iar acesta a prezentat un document, fără nici un fel de probleme. Având suspiciuni în legătură cu autenticitatea documentului prezentat, l-au verificat cu ajutorul aparaturii tehnice din dotare. În urma cercetărilor, s-a constatat că acesta este fals. Astfel, s-au efectuat verificări în urma cărora s-a constatat că cetăţeanul român nu este posesorul unui permis de conducere eliberat de autorităţile din România.

Vasile N. a declarat că a obţinut permisul de conducere de la o persoană necunoscută, contra sumei de 300 euro, în Spania. Bărbatul a recurs la această metodă deoarece nu poseda permis de conducere şi dorea să se întoarcă acasă.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit bărbatului actele necesare pentru începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro