Stire

Tatăl care şi-a ?njunghiat fiul - Umblă din birt ?n birt ?n timp ce băiatul ?i zace ?n spital

26.08.2008 ⋅ 0 comentarii

În timp ce unicul său copil zace pe patul spitalului, în chinuri, tatăl denaturat continuă să îşi facă de cap cu nepăsare. Mama este cea care trage din umbră suferinţa familiei, pentru că imobilizată la pat, nu poate nici măcar să îşi viziteze fiul în spital.

I.R., băiatul care a fost zilele trecute înjunghiat de propriul tată, este în continuare internat în cadrul Spitalului Clinic Judeţean Arad, unde, chiar ieri a suferit o intervenţie chirurgicală. Medicii sunt optimişti în ceea ce priveşte starea de sănătate precară a tânărului, însă acesta este foarte pesimist şi se gândeşte la mama lui, care se află acasă, pe pat, alături de acel om numit „tată”.

În urma vizitei pe care i-am făcut-o, am rămas surprinşi de felul în care băiatul ne-a vorbit despre tatăl său. Am aflat că nu e prima dată când acesta îşi chinuie şi torturează fiul. Acum vreun an de zile, l-a rănit la cap cu o şurubelniţă, după alte câteva luni a luat nervos lanţul de la bideul toaletei şi l-a zugrumat pe bietul băiat, fără nici un strop de milă. Deşi nevinovat, pentru doar 20 de lei pe care a îndrăznit să îi cheltuie la Moneasa, tânărul s-a ales cu un cuţit în abdomen. Dacă Dumnezeu a făcut în aşa fel şi i-a salvat viaţă, data viitoare nu se ştie dacă va mai scăpa cu viaţă după încă o pedeapsă aplicată de propriul părinte.

Cu toate acestea, şi după toate experienţele urâte prin care i-a fost dat să treacă, pentru singura vină pe care o poartă, că s-a născut bolnav, băiatul plânge şi nu doreşte să îşi arunce tatăl după gratii.

Deocamdată bărbatul este cercetat doar pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe şi ameninţare, fapt care nu face decât să îi bage în sperieţi pe cei apropiaţi, care se aşteaptă oricând la o nouă izbucnire a acestuia.

Am încercat să stăm de vorbă cu el, însă deşi am umblat din birt în birt pentru a-l găsi, acesta a dispărut din zona Vlaicu, unde locuieşte. În schimb, am aflat de la câţiva prieteni de pahar, că I. Gyorgy nu prea mai este acceptat prin bodegile de prin zonă, fiind cunoscut ca un om agresiv la băutură.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro