Stire

Beat, a lovit şi agresat o minoră

26.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie Jandarmi Pecica au asigurat măsurile de menţinere a ordinii publice în zona centrală a oraşului, cu ocazia sărbătorii „Praznicul de Pită Nouă”.

În timp ce aceştia se aflau la datorie,  au sesizat că în faţa scenei unde se desfăşura programul artistic, un bărbat a agresat fizic o minoră. Intervenind imediat, jandarmii l-au identificat pe agresor în persoana lui L. Daniel Ştefan, în vârstă de 44 ani, din localitate, care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a provocat scandal, devenind violent şi fără un motiv anume a lovit-o pe minora B.O., în vârstă de 7 ani, cu piciorul în zona capului, provocându-i mai multe leziuni traumatice.

 Jandarmii i-au acordat minorei măsurile de prim-ajutor şi au transportat-o la cabinetul medical din localitate pentru îngrijiri medicale de specialitate, urmând a se prezenta zilele viitoare la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad pentru eliberarea unui certificat medico-legal.

Celui în cauză i-au fost întocmite dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, iar dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro