Stire

Doar acum, ?n prag de toamnă, Apă caldă ?n bazinele ştrandului

26.08.2008 ⋅ 0 comentarii

După ce toată vara bazinele Ştrandului Neptun au fost reci, se pare că arădenii vor avea parte de apă caldă acum, în apropierea toamnei. După cum scriam şi în urmă cu aproximativ o lună, reprezentanţii Primăriei spuneau că apa din bazine nu poate fi încălzită din cauza firmei E.On Gaz. Reprezentanţii acesteia nu au finalizat lucările pentru că nu aveau cutia de branşament, aceasta trebuind transportată de la Târgu Mureş.

Într-un final însă, la sfârşitul acestei săptămâni, firma cu care Primăria a lucrat pentru realizarea reţelei de gaz, a reuşit să îşi ducă la îndeplinire obligaţiile contractului. Cutia de branşament a fost adusă şi montată.

Astfel că, la sfârşitul acestei săptămâni, Primăria a început să facă primele probe ale instalaţiei de înclăzire a apei. „S-au făcut primele probe. Deocamdată nu a fost semnalată nici o problemă, instalaţia pare să funcţioneze la parametri normali. Dar să nu se gândească cineva că apa va fi fierbinte. Apa va avea o temperatură de aproximativ 23 de grade”, ne-a declarat Corina Drăghici – purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Nadia Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro