Stire

S-a lansat oficial ?REDUTA?

26.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Este vorba despre revista suporterilor echipei UTA, care s-a distribuit gratuit în limita stocului existent cu prilejul partidei cu U Cluj, fiind vorba de numărul aniversar. De luna viitoare, noua publicaţie va costa 5 lei şi va apărea lunar.

Lansarea oficială a avut loc sâmbătă, la „Old Lady’s Pub”, locul de întâlnire al celor ce simt, trăiesc şi iubesc pentru UTA. De altfel motto-ul sui-generis este: „Dragostea noastră pentru UTA nu retrogradează niciodată!”

Cei de la „Suporter Club UTA” au avut parte de oaspeţi de seamă cu prilejul lansării revistei. Este vorba de fiul marelui fotbalist Iosif Petschovschi, Ladislau Petschovschi, venit din Germania pentru a participa la Remember-ul organizat la Primărie în memoria tatălui său. Nu au lipsit nici gazetarul Mircea M. Ionescu şi Gheorghe Vaczi II. Aceştia au simţit o emoţie puternică în momentul în care cei din galeria UTA-ei au cântat imnul „De la Dunăre la Sena....”, care îl include în strofele sale şi pe marele Petschovschi.

Invitat de onoare a fost suporterul lunii, Hermann Farkas, stabilit actualmente la Budapesta şi care în interviul acordat revistei declară sugestiv: „UTA însoţeşte firesc viaţa mea!”.

Pe lângă titlul inspirat dat revistei şi care nu cred că mai are nevoie de explicaţii, „REDUTA” se remarcă prin calitatea grafică deosebită şi prin articole bine documentate, nelipsind un portret al baronului Francisc Neuman.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Sorin Puşcuţă ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro