Stire

POLIŢIA ARAD - Concurs pentru detectivi

27.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Arad organizează concurs pentru ocuparea postului de detectiv particular. Acesta va avea loc în data de 26 septembrie 2008 iar dosarele pentru participarea la examen vor putea fi depuse până la data de 19 septembrie a.c..

Cei interesaţi au nevoie de un amplu dosar care să cuprindă:  cerere, curriculum vitae, actul de stare civilă în copie legalizată, certificate medicale şi de testare psihologică eliberate de o unitate sanitară specilizată, respectiv de un laborator autorizat, certificate de cazier judiciar, declaraţie din care să rezulte că îndeplineşte condiţia prevăzută de art.5 lit.e  şi dovada achitării tarifului pentru susţinerea examenului de atestare a cunoştinţelor, stabilit în conformitate cu dispoziţiile legale.

Înainte de a urma paşii menţionaţi mai sus, doritorii sunt obligaţi să îndeplinească anumite condiţii despre care se pot informa la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Arad, telefon 0257 207100 interior 20163, Biroul Serviciului de Investigaţii Criminale.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro