Stire

La numai 11 ani, Un băiat din Felnac şi-a ?njunghiat prietenul

28.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Localitatea Felnac a fost martora unei scene de groază în urmă cu câteva zile, când un băiat în vârstă de numai 11 ani şi-a înjunghiat cu un cuţit de 20 de centimetri prietenul în vârstă de 13 ani. Totul a început de la o ceartă banală, dar din fericire aceasta nu s-a transformat într-o tragedie. 

Cearta a izbucnit când cel mai mic dintre copii l-a călcat pe picior pe cel mare, din joacă. După ce s-au certat minute în şir, băiatul de 11 ani a luat un cuţit cu o lamă de 20 de centimetri şi i l-a înfipt celuilalt în burtă. Băiatul s-a prăbuşit şi a fost transportat de părinţi de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, pentru a fi stabilizat. A fost preluat imediat de medici, iar în acest moment copilul se află în stare bună.

Atacatorul a fost audiat de poliţie însă băiatul nu va putea răspunde penal pentru fapta sa din cauza vârstei fragede. Băieţelul face parte dintr-o familie cu probleme, iar modul în care a reacţionat la cearta cu prietenul lui este pusă de către localnici pe seama exemplului primit în familie.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Andrea Dorotovics ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro