Stire

UTA va juca la Lupeni

29.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Ieri dimineaţă, „Bătrâna Doamnă” primise deja confirmarea că va disputa în cele din urmă partida de la Lupeni. Ionuţ Chirilă spune că a rezolvat pe cont propriu litigiul cu Steaua, însă nu doreşte să spună pe ce cale.

Cel mai probabil, managerul UTA-ei a obţinut o derogare din partea şefilor din Ghencea, care au toate motivele să fie înţelegători după cea de-a treia calificare consecutivă în grupele Ligii Campionilor.

Contactat telefonic, Marius Lăcătuş a recunoscut că a avut o discuţie cu Nicolae Bara pe tema păsuirii UTA-ei până la o dată la care arădenii vor avea posibilitatea să achite cei 200.000 de euro pentru transferul lui Dorel Zaharia. „Nu ştiu exact cum s-a rezolvat această problemă, dar vă daţi seama că ne-am propus să fim înţelegători cu cei de la UTA”, ne-a declarat fostul tehnician al „alb-roşiilor”, fericit pentru calificarea Stelei în Champions League şi implicit obţinerea celui mai important rezultat din cariera sa de antrenor.

În schimb, Ionuţ Chirilă rămâne misterios. „Important este că jucăm sâmbătă şi meciurile următoare în campionat şi nu riscăm excluderea. Pas cu pas, încerc să repar din greşelile trecutului la UTA”, a spus managerul „textiliştilor”, care exclude implicarea lui Nicolae Bara în aşa-zisa rezolvare a cazului. Din informaţiile noastre, gruparea fanion a Aradului a primit o păsuire de o lună de zile din partea Stelei, după care, în caz de neplată a datoriei, se va ajunge – din nou – la neprogramare.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Călin Mnerie ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro