Stire

Lipova - S-au dat răpite pentru a se distra

30.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Două tinere din Lipova au alarmat participanţii la trafic, anunţând printr-un bilet că sunt răpite de şoferul maşinii cu care se deplasează. Un cetăţean care a văzut mesajul a sunat la 112 şi a anunţat poliţia. Imediat, oamenii legii s-au mobilizat şi au organizat filtre pentru oprirea maşinii suspecte.

Toată întâmplarea se pare că a fost pusă la cale de două tinere de 18, respectiv 19 ani. Fetele au afişat pe luneta autoturismului un mesaj în care scria sec „SUNTEM RĂPITE”. În scurt timp, Dacia a fost oprită de poliţiştii din Pâncota. Oamenii legii au constatat însă că domniţele sunt puse pe glume. Întîmplarea le-a costat însă... o contravenţie.

„La volanul autovehicului era un băiat, drept pentru care, un participant la trafic, a anuntat Poliţia la 112. Cel mai apropiat punct de poliţie a fost Poliţia Oraş Pâncota, care a constatat că cele doua fete au pus afişul doar pentru a se amuza. Prin fapta lor, au alarmat fără motiv organele de poliţie iar acest lucru este sancţionat contravenţional“, a declarat Estera Biţiş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro