Stire

Pentru moartea unui angajat, Regionala CFR Timişoara, amendată contravenţional

30.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Se vehiculează că, în urma raportului întocmit în cercetarea accidentului de muncă mortal al lui Valerian Chiriac, angajat al CFR Arad, Sucursala Regională de Transport Feroviar de Călători ar fi fost amendată contravenţional cu o sumă piperată, cu mult peste 8.000 de lei.

Motivul acestei sancţiuni pare să fie nerespectarea anumitor norme prin care angajaţilor le erau stabilite atribuţiile şi răspunderile ce le revin în domeniul securităţii muncii prestate. Aceeaşi sursă ne informează cum că moartea bărbatului în vârstă de 48 de ani ar fi fost provocată atât din neatenţia acestuia, cât şi din vina altor doi colegi de serviciu. Mai multe detalii însă nu am putut afla, dosarul fiind ţinut secret până la finalizarea cercetărilor efectuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad şi Poliţia de Transport Feroviar.

Procuror Ramon Geanâm de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad ne-a informată că dosarul cu concluziile tehnice luate de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş a ajuns la Parchet şi a fost trimis Poliţiei TF pentru cercetări.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Andrea Dorotovics ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro