Stire

Disney şi Mendy, aproape de UTA

30.08.2008 ⋅ 0 comentarii

În cele din urmă, Ionuţ Chirilă     şi-ar putea completa compartimentul ofensiv, cu tipul de jucători doriţi încă de la începutul verii. Dinamoviştii Lemnaru şi Ganea nu vor mai veni la UTA, dar alţi doi fotbalişti sunt pe cale de a îmbrăca tricoul „alb-roşu”.

De fapt, cele mai mari şanse le are Armel Disney. Congolezul a obţinut acceptul Farului Constanţa de a se pregăti cu arădenii, iar, joi seara, s-a şi antrenat sub comanda lui Ionuţ Chirilă. În prezent, atacantul de 28 de ani se află la Paris, la o acţiune a naţionalei sale. „Mi-a promis că marţi se va afla din nou în Arad. E tipul de vârf  rapid şi tehnic, de care am avea nevoie, dar mai trebuie să-l văd la câteva antrenamente    şi – poate – un meci, două de pregătire, înainte de a-l transfera”, a spus managerul „Bătrânei Doamne”.

Ionuţ Chirilă a mai recunoscut că-l are în vizor şi pe dinamovistul Jean-Phillipe Mendy, care i-a fost propus pentru împrumut de clubul Dinamo. „Mai trebuie să vizionez ceva casete cu el, fiindcă am înţeles că este un jucător de tipul lui Edson, adică are mai multă progresie decât explozie. Dacă e aşa, nu prea am nevoie de el, mai ales că nu a prea confirmat la nicio echipă pe unde a evoluat. În plus de asta, am înţeles că nu e prea pregătit şi eu aş avea nevoie să intre imediat în luptă, pentru a-şi face cât mai bine treaba. Oricum, UTA nu va mai plăti jucători care nu o pot ajuta în campionat. Greşelile trecutului nu se vor mai repeta la Arad”, a precizat antrenorul „textiliştilor”. Francezul de 21 de ani a mai evoluat la Dinamo, Ceahlăul Piatra Neamţ şi Petrolul Ploieşti.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Călin Mnerie ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro