Stire

Un mort şi trei răniţi pe şoseaua Arad-Oradea

01.09.2008 ⋅ 0 comentarii

Un om a murit şi alţi trei au fost răniţi grav într-un tragic accident de circulaţie produs pe şoseaua ce leagă Aradul de Oradea. Vina o poartă un şofer imprudent care a intrat în depăşire riscantă şi a lovit din plin un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

Dramaticul eveniment s-a produs sâmbătă dimineaţa în jurul orei 7.00, în apropiere de localitatea Nădab, pe DN 79.

Din primele cercetări se pare că şoferul care a produs accidentul se deplasa dinspre Arad înspre Chişineu-Criş, iar grăbit fiind a intrat în depăşirea a două autoturisme, fără a se asigura dacă din sens opus este liberă şoseaua. Depăşirea i-a fost fatală şoferului din sensul opus care nu a mai avut cum să evite impactul.

Maşinile implicate în accident au fost făcute praf iar pentru a scoate victimele, angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au lucrat mai bine de o oră şi jumătate. Din păcate pentru şoferul care circula regulamentar, în vârstă de 43 de ani, nu s-a mai putut face nimic. Soţia sa, alături de ale două persoane, au ajuns în stare gravă la spital.

În urma impactului puternic, bucăţi din cele două autoturisme avariate grav,  au zburat la zeci de metri pe şosea. Drumarii au fost chemaţi să cureţe carosabilul pentru a preveni şi alte accidente.

Circulaţia pe DN 79 a fost blocată aproape două ore iar cozile de maşini au depăşit 20 kilometri.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro