Stire

Prins la Nădlac - Cu maşina furată şi cu pistol fără acte

01.09.2008 ⋅ 0 comentarii

Poliţiştii de frontieră arădeni împreună cu grănicerii maghiari, au depistat un cetăţean român, care încerca să intre în ţară cu un autoturism ce figura furat din Franţa şi având asupra sa un pistol şi cinci cartuşe cu glonţ.

Cetăţeanul român s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac la volanul unui autoturism înmatriculat în Franţa şi însoţit de alte trei persoane. În timpul controlului comun, efectuat de către poliţiştii de frontieră arădeni şi grănicerii maghiari, s-a descoperit că autoturismul figura ca fiind furat din Franţa.

S-a continuat procedura unui control mai amănunţit, în urma căruia autorităţile au descoperit un pistol şi cinci cartuşe cu glonţ, calibru 7.65 mm, pentru care şoferul, asupra căruia a fost găsit pistolul, nu deţinea autorizaţii legale.

Bărbatul, Florin C., în vârstă de 29 de ani, este cercetat acum pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, cercetările fiind continuate de autorităţile din Ungaria pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro