Stire

După ce şi-a ?njunghiat concubina - S-a tăiat de frica răspunderii

02.09.2008 ⋅ 0 comentarii

Povestea tragică a unui aşa zis cuplu de îndrăgostiţi din Fântânele s-a încheiat dramatic, după ce bărbatul a înjunghiat-o pe iubita sa, de teama de a nu-l părăsi.  Apoi şi el şi-a aplicat câteva înţepături de cuţit pentru a ieşi curat în faţa autorităţilor.

Cei doi locuiau de ceva vreme împreună la domiciliul bărbatului, în localitatea Fântânele. Sătulă de certurile şi beţiile din ultima perioadă, tânăra s-a hotărât să îl părăsească şi să se mute înapoi la părinţii ei, într-o localitate din judeţul Timiş. După ce a plecat şi s-au despărţit într-un mod cât se poate de elegant, la nici după o zi, bărbatul s-a apucat din  nou de băutură. Pe motiv că era nervos şi supărat pe femeia pe care o iubeşte, a hotărât să îi facă acesteia o vizită la părinţi pentru a o convinge să vină acasă, alături de el.

Ajuns acolo şi văzând că pu-  terea lui de convingere este un eşec total, discuţiile au degenerat în lovituri. Nervos până peste măsură că aceasta refuză să se întoarcă la el, bărbatul a luat cuţitul şi, sub privirile neputincioase ale părinţilor fetei, a înjunghiat-o pe tânără.

Aceasta a fost transportată de urgenţă la spitalul din Timişoara, însă se află în afara oricărui pericol, rănile fiind superficiale.

Bărbatul însă s-a reîntors în Arad, unde a solicitat ambulanţa la domiciliul său din Fântânele, susţinând că a fost agresat şi împuns de câteva ori cu cuţitul de către soţia sa. A fost transportat   la Unitatea Primire Urgenţe, unde medicii i-au curăţat rănile. 

Când şi cum s-a ales C. Cosmin cu aceste răni, rămâne ca organele abilitate să descopere. Cert este că deşi din cele relatate de el, ar fi victima soţiei, familia şi martorii care au văzut cele întâmplate la domiciliul concubinei susţin contrariul.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro