Stire

Au ?nceput ?nscrierile la Palatul Copiilor şi Elevilor Arad

02.09.2008 ⋅ 0 comentarii

De ieri au început înscrierile la cursurile oferite de Palatul Copiilor şi Elevilor Arad, motiv pentru care, secretariatul palatului a fost plin ochi de părinţi, bunici, sau chiar elevi care s-au grăbit să se înscrie la unul, două, sau chiar mai multe cursuri oferite de către Autoritatea pentru Tineret pentru copiii şi tinerii judeţului nostru.

Cu o tradiţie de peste 50 de ani de la înfiinţare, Palatul Copiilor şi Elevilor Arad reprezintă locul în care zi de zi, copii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 18 ani îşi petrec timpul liber învăţând lucruri noi şi destinzându-se prin dans, pictură şi muzică.

 

Oferta Palatului urmăreşte să satisfacă dorinţele şi nevoile tuturor copiilor, pentru ca aceştia să aleagă o variantă constructivă de a-şi petrece timpul şi de a socializa cu cei din jur. Cercurile din care tinerii pot alege se împart în artistice, sportive şi culturale.

Cursuri pentru fiecare

Cei care doresc să înveţe lucruri noi se pot înscrie la cursuri de: cultură şi civilizaţie, limbi străine (franceză, engleză, germană), informatică, grafică pe calculator, jurnalistică, pian, formaţie de muzică uşoară, taraf-vioară, muzică populară sau muzică uşoară-canto.

Firile mai sportive pot alege dintre judo, karate, tenis de masă, şah, karting, aeromodele, dansuri populare, dans modern, dan sportiv, gimnastică/aerobic sau orientare turistică, iar cei ce doresc să se distreze pot opta pentru: cursuri de artă decorativă, teatru, teatru de marionete, atelierul fanteziei, ceramică, desen, pictură şi pictură pe sticlă.

Program prelungit de înscrieri

Datorită numeroaselor solicitări, programul de înscriere s-a prelungit la nouă ore pe zi. Astfel, de la ora 08:00 şi până la ora 17:00, doritorii sunt aşteptaţi la Palatul Copiilor şi Elevilor din Arad, de pe Bulevardul Revoluţiei, numărul 69.

„Deşi astăzi (n.r. ieri) este doar prima zi în care se fac înscrieri la cursurile pe care le oferim, ar fi bine ca cei ce doresc să se înscrie să se grăbească pentru a mai prinde locuri la cercurile de care sunt interesaţi”, declară prof. Ioana Lung, director al Palatului Copiilor şi Elevilor Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Andrea Dorotovics ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro