Stire

Ineuanii lasă Primăria fără bani

02.09.2008 ⋅ 0 comentarii

Şi CS Ineu a plecat bine în ediţia 2008-2009. Echipa lui Adi Abrudean a luat la masa verde punctele din meciul cu Resiţa, a făcut un egal la Becicherecu Mic, iar în ultima rundă a învins Building Vânju Mare, grupare ce-şi declarase intenţia de a reveni în eşalonul al doilea.

„Au o echipă bună şi experimentată pentru acest eşalon, dar jocul bun realizat de noi în prima repriză a făcut să avem doi zero la pauză. Şi mai puteam să înscriem de câteva ori, am avut şi eu o bară... Dar a doua repriză am făcut pasul înapoi fără să vrem şi ne-am făcut meciul greu”, a povestit fundaşul Dinu Maghici.

„După cum ne-am pregătit în cantonament şi după transferurile făcute, era de aşteptat să avem rezultate bune. Numai ghinionul a făcut să nu câştigăm şi la Becicherec. Dar nu vrem să ne oprim aici. Vrem să fim acolo sus, să lăsăm Primăria fără bani!”, a glumit Maghici. Sezonul trecut, apărătorul forma un cuplu bun alături de Alin Pavel, urcat în linia de mijloc după achiziţionarea experimentatului Duşan Iaroş. „E un jucător experimentat, n-am avut probleme de acomodare cu Duşan, cu toate că în apărare e puţin mai greu pînă te obişnuieşti cu stilul de joc”, a mărturisit fotbalistul.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Radu Romanescu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro