Stire

Hidişan şi Simao răm?n pe loc

03.09.2008 ⋅ 0 comentarii

Chiar dacă s-a preconizat că UTA va recurge la vânzările lui Florin Hidişan şi Bruno Simao, ultima zi ce permitea transferuri nu a adus nimic nou. Ambii rămân sub contract cu UTA, chiar dacă în primul caz lucrurile sunt încă departe de a fi clarificate.

Hidişan se antrenează de unul singur, după conflictul dintre el şi Ionuţ Chirilă. Jucătorul anunţase la finalul sezonului trecut că nu mai doreşte să evolueze pentru “alb-roşii” şi a explicat că Nicolae Bara îi confirmase că îl va lăsa să plece. Chirilă s-a opus, mijlocaşul a lipsit 15 zile de la pregătire, a făcut în cele din urmă joncţiunea cu lotul arădean în cantonamentul austriac, dar lucrurile s-au rupt din nou. Chirilă l-a trimis la juniori, sancţiune neacceptată de jucător, care a încercat să revină la antrenamentele primei echipe, momente în care vestiarul (apoi şi stadionul) UTA-ei a fost declarat teritoriu interzis şi a fost blocat de bodyguarzi. Situaţia e neschimbată, dar, în urmă cu două săptămâni, UTA lua în calcul vânzarea sa, ca soluţie de criză. Era însă greu de crezut că se putea obţine o sumă bună, în condiţiile în care jucătorul ratase aproape toată perioada pregătirilor. Din informaţiile pe care le deţinem, Pandurii Târgu-Jiu a tatonat terenul până în ultima clipă, dar n-a oferit suma aşteptată. „Nu am putut să-l cedăm pe Hidişan în condiţii favorabile pentru club”, s-a limitat să spună Ionuţ Chirilă despre mijlocaşul de buzunar al „textiliştilor”.

Nici Simao nu stă prea bine. Nici moral, pentru că jucatorul a avut probleme personale şi a dorit şi el să plece de la Arad, dar nici fizic, el fiind diagnosticat recent cu o leziune fibrilară ce îl ţine departe de antrenamentele echipei. Profitând de această pauză, lusitanul va da o fugă până la Bucureşti, pentru a-şi reface paşaportul. Acesta va fi singurul act de identitate al utistului, care a rămas recent fără buletinul ce i-a fost furat din autoturismul personal spart în Portugalia.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Radu Romanescu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro