Stire

Accident mortal la F?nt?nele

08.09.2008 ⋅ 0 comentarii

Un bărbat a decedat, iar un altul a ajuns în stare gravă la spital după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal în localitatea Fântânele.

Neatenţia unui şofer grăbit a omorât un om şi l-a băgat pe altul în spital. Şoferul unei Dacii Logan circula cu viteză dinspre Arad spre Fântânele iar la intrarea în localitate a pierdut controlul volanului, lovindu-se frontal de un autoturism Dacia 1300, care circula regulamentar din sens opus.

„Accidentul s-a produs în jurul orei 18.00 în localitatea Fântânele. Şoferul unui autoturism marca Dacia Logan, F. Bogdan, circula spre Fântânele când, datorită neatenţiei în conducere, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit frontal de Da-cia 1300 condusă regulamentar   din sens opus de către B. Ionel         în vârstă de 34 de ani, din localitatea Frumuşeni. În urma impactului, şoferul Daciei a decedat pe lor, iar pasagerul din dreapta sa, Adrian M., a fost transportat de urgenţă la spital”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt   al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.

În mod miraculos, şoferul care   se face responsabil de produce-  rea tragediei, a scăpat doar cu câteva zgârieturi. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, însă s-a constat că tânărul nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Cel care şi-a pierdut viaţa se îndrepta spre o nuntă. Din păcate însă nu a mai ajuns.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro