Stire

Helmuth Duckadam, tată pentru a treia oară

10.09.2008 ⋅ 0 comentarii

Fostul portar al Stelei şi al echipei naţionale, Helmuth Duckadam, este tată pentru a treia oară, cea de-a doua soţie a sa dăruindu-i  o fetiţă de nota 10.

Alexandra Duckadam a născut ieri dimineaţă la Spitalul Obstetrică şi Ginecologie „Salvator Vuia” Arad  iar potrivit medicilor, naşterea lui Julianne Duckadam a decurs normal.

„Naşterea s-a făcut în parametri fiziologici optimi, sub anestezie epidurală, fără durere. Nou născutul a venit pe lume la ora 1.05, a fost foarte bine şi a primit nota 10, imediat după naştere, notă care reflectă starea bună a copilului“, a declarat Bujor Cornea, director medical al Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie din Arad.

Mama este extrem de fericită

 „Aşteptam încă de la începutul lunii acest moment. Primele mele gânduri au fost ca fetiţa să fie sănătoasă şi abia am aşteptat să o strâng în braţe“, a spus Alexandra, soţia euroului de la Sevilla.

Helmuth Duckadam este tată pentru a treia dată, el mai având doi copii, un băiat şi o fată, dintr-o căsătorie anterioară. „Sigur că emoţiile au fost mari, dar când totul se termină cu bine, bucuria este mai mare. Fetiţa este mare, aşa cum suntem şi noi, având peste 4 kilograme la naştere şi 53 de centimetri şi mă bucur că seamănă cu mine. Aş dori să o fac tenismenă. Nu am reuşit cu cealaltă fată a mea, sper să reuşesc cu Julianne. Nu mai fac alt copil, am trei copii, îmi ajung“, a declarat Helmuth Duckadam.

Fostul portar a mai spus că speră ca vineri, soţia şi fiica lui să fie externate, urmând să le ducă la Semlac, unde domiciliază.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro