Stire

?Spectacol? pe podul din Grădişte

10.09.2008 ⋅ 0 comentarii

Secvenţă ruptă din filme aseară, după ora 22, pe podul din zona Grădişte. Maşini de poliţie cu girofarurile aprinse, criminalişti şi arădeni curioşi au împânzit spaţiul de lângă Benzinăria Petrom.

 Un accident mai mult decât spectaculos a fost provocat de un şofer ce conducea un autoturism marca Land Rover înmatriculat în Austria. La coborârea podului dinspre Grădişte, acesta, pierzând controlul volanului, pe fondul vitezei excesive, a intrat în coliziune cu un Logan de Prahova, care circula regulamentar din sens opus. Maşina de Austria s-a rostogolit de mai multe ori, derapând pe şosea cu roţile în sus şi oprindu-se în portiera din partea stângă a Loganului, răsucindu-l şi pe acesta pe şosea. În urma impactului, Loganul a acroşat un moped, pe care l-a pus la pământ.

Accidentul s-a soldat cu trei răniţi, ce au fost transportaţi imediat la Spitalul Judeţean din Arad, la Unitatea de Primire Urgenţe. „Persoanele implicate în accidentul rutier, sunt, din fericire, doar uşor rănite. Şoferul jeep-ului, cei doi soţi din Logan şi mopedistul au primit imediat îngrijiri medicale. Acesta a fost un accident mai mult spectaculos decât grav, dar sperăm ca numărul coliziunilor, indiferent de ce formă îmbracă, să se micşoreze”, a conchis Doru Ivan, subcomisar în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Roxana Rusu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro