Stire

Poliţiştii ?n acţiune pe şoseaua Arad-Timişoara

10.09.2008 ⋅ 0 comentarii

Poliţiştii arădeni şi timişoreni din cadrul Serviciilor Poliţiei Rutiere şi Compartimentelor de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere grave soldate cu morţi, pe DN 69, Timişoara-Arad, avându-i ca grup ţintă pe conducătorii de autovehicule aflaţi în trafic.

Astfel, peste 200 de autovehicule au fost oprite de către poliţişti care, împreună cu ceilalţi parteneri, i-au informat pe conducătorii auto asupra cauzelor şi consecinţelor accidentelor de circulaţie grave şi le-au împărţit aproximativ 600 de pliante cu sfaturi de acordare a primului ajutor victimelor accidentelor de circulaţie, precum şi pentru respectarea regulilor de circulaţie.

„Cu această ocazie, conducătorii auto au fost atenţionaţi asupra importanţei respectării limitelor legale de viteză, adaptării vitezei la condiţiile meteorologice, de trafic şi la starea carosabilului, efectuării depăşirii în condiţii de siguranţă, purtării centurii de siguranţă, precum şi să nu conducă obosiţi sau după ce au consumat alcool. Această acţiune realizată în colaborare de către poliţiştii din cadrul I.P.J. Arad şi I.P.J. Timiş face parte din Programul privind prevenirea accidentelor rutiere „Stop Accidentelor! Viaţa are prioritate!” derulat la nivelul inspectoratelor de poliţie din cele două judeţe”, a declarat inspector principal Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro