Stire

Poveste cu iz boieresc - Soţie prăbuşită de la mansarda conacului

12.09.2008 ⋅ 0 comentarii

Zicala „banii nu aduc fericirea” s-a dovedit a fi adevărată şi pentru un arădean, care este suspectat că şi-ar fi aruncat soţia de la etaj.

Bărbatul, Anton Khandamiriantz zis Anti, moştenitorul a mai multor imobile din zona centrală a oraşului, printre care şi fostele Băi Sănătatea unde acum se află clubul Renaissance, este descendent dintr-o familie nobilă, al cărui nume îl şi poartă. Din păcate însă, toate acestea nu îi aduc prea multă fericire tocmai pentru că viaţa de familie nu este una tocmai strălucită. Apropiaţi ai familiei susţin că cei doi soţi se înţeleg „ca şi câinele cu pisica”, bărbatul acuzându-şi nevasta, ori de câte ori are ocazia, că aceasta îl înşeală. Tot aceştia ne-au povestit că nu ar fi prima dată când soţul îşi bate cu cruzime soţia, deşi sunt împreună de câţiva ani buni de zile şi au împreună o fetiţă de nouă ani. În spatele tuturor acestor poveşti, aflăm că femeia acuzată de adulter nu este uşă de biserică iar în spatele imaginii de soţie model se ascund  însă mai multe aventuri şi flirturi ale femeii, despre care soţul, vrând, nevrând, a aflat.

Din nefericire însă, ieri, certurile dintre cei doi au degenerat la extrem încât femeia a ajuns în stare de şoc la spital, cu numeroase leziuni uşoare, cu ambele picioare rupte. Din cele susţinute de aceasta, bărbatul ar fi aruncat-o de la mansarda locuinţei. Diagnosticul dat de medici înclină balanţa adevărului mai mult către varianta bărbatului care se disculpă. Anchetatorii îşi pun şi ei mari semne de întrebare în legătură cu ceea ce a declarat victima, pentru că, spun ei, din moment ce a fost aruncată de soţ, nu ar fi putut să cadă, culmea... chiar în picioare.

Anton Khandamiriantz (Anti), cel care este acuzat, dezminte şi susţine că s-a aruncat singură.... de frica lui.

„Nu am aruncat-o eu. Cum să fac aşa ceva?! Am venit acasă iar ea nu era în dormitor. M-am culcat iar când m-am trezit era în altă cameră, dormea. M-am enervat pentru că sunt convins că a fost cu altul şi ne-am certat. I-am spus că merg până jos să iau biciul să o pedepsesc. Pe când m-am întors, ea a fugit pe balconul mansardei şi a sărit. Nu am mai avut ce să fac. Eu atunci urcam când a sărit ea. A fugit cu nişte vecini la maică-sa. Sunt fundamental dezamăgit de ceea ce a făcut, pentru că a zis poliţiştilor că eu am aruncat-o. Nu e adevărat. Mi-a mai spus că vrea să se arunce dar nu am crezut-o în stare. Ea susţine că e sătulă să îmi asculte mie morala, dar eu am dreptate şi încerc să o aduc pe drumul cel bun”, a declarat turmentat de alcool, soţul Danei Khandamiriantz.

Cu toate acestea, femeia a depus plângere la sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Arad.

„În baza sesizării înregistrată de către Inspectoratul Judeţean al Poliţiei Arad, bărbatul şi câţiva martori au fost audiaţi iar acum urmează să audiem şi victima, însă momentan aceasta se află internată în stare de şoc la spital. Vom derula o anchetă pentru a afla cu exactitate în ce împrejurări s-a produs fapta”, a declarat Cristian Lazăr, procuror criminalist în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să fie acuzat de tentativă de omor calificat, riscând să stea ani buni la răcoare pentru fapta sa.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro