Stire

Pompierii ?n sărbătoare

12.09.2008 ⋅ 0 comentarii

Zeci de oameni curioşi s-au adunat în spatele Teatrului de Stat „Ioan Slavici”, unde încă de la orele dimineţii, autospeciala cu care se intervine la incendii, o maşină de la Descarcerare precum şi alte numeroase instrumente ale Detaşamentului Arad au fost pregătite pentru vizitatori.

Pompierii, cei care salvează vieţi şi care intervin primii în cazul situaţiilor de urgenţă, şi-au demonstrat încă o dată îndemânarea. Astfel că, arădenii au putut urmări o demonstraţie despre modul în care un echipaj al echipei de descarcerare intervine în cazul unui accident rutier grav, soldat cu o victimă blocată în interiorul autoturismului sau cum salvează oamenii blocaţi în propriile apartamente.

Fascinaţi de profesionalismul de care au dat dovadă pompierii, vizitatorii s-au înghesuit pentru a vedea în amănuntul tot ce se întâmplă. „Nu am crezut niciodată că exact aşa se procedează. Am rămas şocaţi şi eu şi soţul. A fost foarte interesant şi pot spune că am rămas plăcut surprinsă de profesionalismul şi calmul, însă totodată eficienţa de care au dat dovadă”, a spus Mariana Ş., o arădeancă care a venit să îi urmărească pe pompieri de ziua lor.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro