Stire

Info trafic pentru arădenii care pleacă la drum

13.09.2008 ⋅ 0 comentarii

Nici la acest sfârşit de săptămână, arădenii care vor pleca la drum nu vor fi scutiţi de disconfortul cauzat de aglomeraţia din trafic. Care vor fi punctele cele mai aglomerate din ţară, puteţi citi în rândurile următoare...

Aglomeraţia va apărea în special pe acele tronsoane de drumuri pe care sunt în derulare lucrări de asfaltare sau consolidare, dar şi pe cele care au o capacitate redusă de preluare a fluxului intens de autovehicule. Este cazul DN 1, în zona municipiului Cluj Napoca, pe segmentul dintre Sibiu şi Braşov, pe Valea Prahovei în zona localităţilor Buşteni, Azuga şi Predeal şi pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti. De precizat că Valea Prahovei poate fi evitată dacă se utilizează varianta alternativă DN 1A Ploieşti – Vălenii de Munte – Cheia – Săcele – Braşov.

Un alt drum cu probleme de fluenţă a traficului rutier este DN 7. Nervii automobiliştilor pot fi puşi la încercare şi astăzi în intersecţia din localitatea argeşeană Bascov, la ieşirea de pe Autostrada Bucureşti – Piteşti, unde se lucrează la pasajul rutier subteran, pe Valea Oltului în judeţul Vâlcea şi în zona localităţilor Sebeş( Alba) şi Orăştie (Hunedoara). Aglomeraţia de pe această arteră poate fi evitată dacă se utilizează ruta DN 67 Râmnicu Vâlcea – Târgu Jiu – DN 66 Târgu Jiu – Petroşani – Haţeg – Simeria Veche.

Îngreunat se va circula şi pe DN 11, în localitatea băcăuană Helegiu, unde se efectuează lucrări de turnare a dalei de suprabetonare a unui pod. Până în data de 17 septembrie circulaţia rutieră este închisă pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 1,5 tone, acestea putând folosi varianta: Bacău – Moineşti – Comăneşti – Târgu Ocna – Oneşti.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: (N.B.) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro