Stire

Juninca Magda, frumoasa t?rgului Agromalim

15.09.2008 ⋅ 0 comentarii

Ultima zi a târgului Agromalim a adunat zeci de arădeni. S-au vizitat standurile şi s-au făcut sute de poze cu animalele prezente la expoziţie.

Atracţia târgului au fost viţeii, iezii şi poneii.  Tot ieri s-a desemnat şi titlul de „Miss Arad 2008”, care a revenit junincii Magda. Juninca are aproape trei ani şi    provine de la firma Romgera din oraşul Sântana. Magda a primit  titlul în urma unei competiţii la care au mai participat peste 100 de  exemplare. Câştigătoarea provine din categoria juninci gestante, de la o mamă cu o producţie de 6.500 litri de lapte şi dintr-un taur deosebit de valoros în Europa. Specialiştii afirmă că: „este un animal deosebit care prezintă caracteristicile unei rase mixte lapte-carne”.

Alexandru a câştigat viţica

După decernarea titlului de Miss a urmat premierea vizitatorilor. S-au acordat 25 de premii constând în truse de prim ajutor şi şepci. Unii vizitatori mai norocoşi au plecat acasă cu tractoare şi combine de jucărie, ceasuri şi chiar saci de furaje. Marele premiu a fost câştigat de Alexandru Păşedan din Arad. Acesta s-a ales cu o viţică oferită de către Asociaţia Crescătorilor de Bovine din judeţul Arad. Până la închiderea târgului vizitatorii au studiat animale de hobby, porumbei, găinile, iepurii, poneii, oile şi vacile pitice. Următorul târg organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a Judeţului Arad, va reuni în data  de 10 octombrie două expoziţii. Este vorba despre Multimedia şi Fitness&Free Time şi Salonul Frumuseţii.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Claudia Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro