Stire

Cornul cu laptele pentru şcolari, ?n licitaţie la Consiliul judeţean

16.09.2008 ⋅ 0 comentarii

Ieri, la Consiliul Judeţean Arad a avut loc şedinţa în care s-au anunţat firmele ce concurează pentru a asigura produse de panificaţie elevilor din învăţământul primar şi gimnazial,  în cadrul  programului naţional „Cornul şi laptele”.

Cele două firme sunt SC. BOROMIR SRL şi SC. SCALINI SRL. Prefectura a verificat ca firmele participante la licitaţie să fie eligibile pentru a participa la licitaţia electronică din 23-24 septembrie a.c. După depunerea şi soluţionarea contestaţiilor (în cazul în care vor fi), se va afla rezultatul şi se va semna contractul cu firma câştigătoare. Anunţarea câştigătorului este preconizată a avea loc în jurul zilei de 9 octombrie.

Tot ieri, s-a semnat contractual cu firma câştigătoare ce va fi însărcinată să asigure şcolarilor laptele pentru anul 2008-2009, şi anume SC. ASTRAL IMPEX.

Până la finalizarea licitaţiei şi semnarea contractelor, distribuirea cornului şi laptelui către copiii aflaţi în învăţământul primar şi gimnazial va fi făcută în mod normal, de către cei de la firma SC. SCALINI SRL.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Andrea Dorotovics ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro