Stire

Cupa de pescuit ?Ambulanţa?, la a doua ediţie

16.09.2008 ⋅ 0 comentarii

Împătimiţi de moulinete şi de beţele de pescuit, „ambulanţierii” au organizat zilele trecute cea de-a doua ediţie a Cupei de pescuit „Ambulanţa”.

Medici, asistenţi şi şoferi din cadrul Serviciul Judeţean de Ambulanţă au petrecut o zi pe cinste la balta de la Ghioroc, unde, deşi competiţia s-a dat între pescari şi condiţiile meteo deloc favorabile, atmosfera a fost, în schimb, de zile mari. Chiar dacă cei aproximativ zece pescari nu au reuşit să-şi impresioneze  iubitele care îi însoţeau prin capturi deosebite, decât prin nişte somni pitici şi câteva exemplare de plătică, s-au dovedit însă a fi „aşi” la pregătirea unui gulaş pe cinste.

„Ne bucurăm că şi în acest an am reuşit să ne mobilizăm  şi să organizăm acest eveniment, menit pe de o parte să ne detensioneze, după ritmul de muncă dintr-un domeniu ca acesta, iar pe de altă parte ajută extrem de mult la închegarea colectivului, care, în acest mod reuşeşte să se cunoască mult mai bine, legându-se adevărate prietenii. A fost o zi superbă, în care, deşi nu am reuşit să prindem mare lucru, ne-am distrat de minune, fiecare participant a fost recompensat cu diploma, cupe, moulinete şi beţe de pescuit, aşa încât nu se poate vorbi despre învinşi. Toţi am fost învingători”,  susţine Daniel Iovuţa, liderul sindicatului din cadrul „Serviciului Judeţean de Ambulanţă”.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: (M.M.) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro