Stire

Dezmăţaţii artezienelor ?nspumate au fost identificaţi

16.09.2008 ⋅ 0 comentarii

În urmă cu două luni de zile, cotidianul nostru v-a arătat în imagini câţiva tineri arădeni puşi pe şotii care s-au distrat aruncând spumant de baie în apa fântânii arteziente din Zona Intim, pentru ca mai apoi să îşi posteze pe internet fotografiile actului lor.

Imortalizaţi în fotografii pe hi5

Redacţia ziarului a descoperit aceste fotografii pe site-ul dedicat celor ce vor ca frumuseţea să le fie admirată de toată lumea, mult controversatul hi5, pe care şi tinerii noştri şi-au creat un cont şi un album în care împărtăşeau tuturor utilizatorilor acestui site dovezile serii în care distracţia lor a atins cote maxime.

După zeci de încercări în zadar ale Primăriei Municipiului Arad de a-i prinde pe cei ce le dădeau de muncă în plus dar şi provocau stricăciuni materiale în timp ce înspumau una dintre fântânile arteziene din Arad, articolul nostru a constituit temeiul plângerii făcute ulterior de aceştia la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Dosar penal

În cazul în care erau descoperiţi, tinerii riscau să fie siliţi să plătească o amendă contravenţională pentru distrugerea bunurilor publice sau chiar să li se întocmească dosar penal pentru faptele lor antisociale.

Ancheta organelor de poliţie s-a finalizat. Tinerii care nu au mai mult de 22 de ani surprinşi de aparatul de fotografiat în timp ce turnau spumant de baie sau gel de duş în apa fântânii au fost identificaţi cu nume, prenume, vârstă şi alte date personale. Dosarul cu numele acestora urmează să fie trimis Primăriei Municipiului Arad, după care urmează ca domnul primar şi viceprimar să hotărască dacă se vor constitui în parte civilă şi vor dipune începerea cercetării penale a tinerilor răzvrătiţi.

Se gândesc la viitorul tinerilor

Răzvan Popa, directorul tehnic al Primăriei Municipiului Arad, declară: „Zilele acestea urmează să primim oficial adresa de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean cu numele, prenumele şi vârsta tinerilor care au fost identificaţi că au turnat în acea seară spumant de baie în apa fântânii arteziene din Zona Intim. După ce primim dosarul, vom încerca să discutăm deschis cu tinerii, iar dacă domnul primar şi domnul viceprimar vor hotărî, se va putea începe urmărirea penală a tinerilor. Însă noi vrem să setăm un exemplu, nu să li se întocmească acestor copii un dosar penal care să îi urmărească toată viaţa.”

Vom reveni cu amănunte.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Andrea Dorotovics ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro