Stire

Astăzi, dublă sărbătoare pentru ecologişti

16.09.2008 ⋅ 0 comentarii

Astăzi începe Săptămâna Mobilităţii Europene, eveniment pe care Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului îl va sărbători într-un mod inedit, îndemnând toţi angajaţii să renunţe la autoturismele peronale pentru a ajunge la locurile de muncă.

Ediţia din acest an a Săptămânii Mobilităţii Europene se desfăşoară sub sloganul „Aer curat pentru toţi” şi i se va da startul în Sala 63 a Consiliului Judeţean Arad, acolo unde se va organiza o masă rotundă tematică : „Aer curat pentru toţi”, va prezenta materiale informative, după care preşcolarii Grădiniţei PP20 vor susţine un program artistic.

Prima zi a Săptămânii Mobilităţii Europene este marcată şi de Ziua Internaţională pentru Protejarea Stratului de Ozon, care se celebrează în acest an sub deviza „Protocolul de la Montreal-Parteneriatul global pentru beneficii globale”.

Se urmăreşte astfel sublinierea importanţei acestui protocol care a făcut deja posibilă reducerea cu 95% a substanţelor care dăunează stratului de ozon şi a demonstrat că statele lumii pot fi unite sub un ţel comun ajungând la înţelegere şi că pot derula acţiuni simultane cu beneficii globale.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: (A.D.) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro