Stire

Traian Băsescu s-a ?ntreţinut cu delegaţia PD-L Arad la Ţebea

16.09.2008 ⋅ 0 comentarii

Senatorul PD-L de Arad, Aurel Ardelean, primarul Gheorghe Falcă, Iosif Matula şi Adrian Ţolea, vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Arad, primarul oraşului Sebiş,  Gheorghe Feieş şi Vasile Ciceac, primarul oraşului Nădlac au participat la sfârşitul săptămânii trecute la Serbările naţionale de la Ţebea.

Delegaţia arădeană a fost onorată de vizita preşedintelui Traian Băsescu şi a prim-vicepreşedintelui PD-L, Theodor Stolojan, la cortul Consiliului Judeţean Arad (n.n. cel mai mare şi frumos cort), unde oaspeţii s-au răcorit de căldura soarelui cu apă plată. Mai mult, Traian Băsescu a stat la masă cu staff-ul arădean şi a gustat din Salamul de Nădlac şi pâinea de Pecica. Preşedintelui i-au plăcut foarte mult produsele arădenilor, iar primarul Gheorghe Falcă i-a oferit o pâine de Pecica, pe care Traian Băsescu a luat-o cu el. Întrebat ce teme s-au abordat în discuţiile purtate cu preşedintele Traian Băsescu, senatorul PD-L de Arad, Aurel Ardelean, ne-a declarat că s-au dezbătut teme cu referire la viaţa politică şi problemele din învăţământ.

 „Am avut o discuţie cu dl. Theodor Stolojan privind învăţământul universitar, deoarece domnia sa este apreciat de cadrele didactice ca fiind un foarte bun finanţist. Are o părere foarte bună despre modul în care primarul Gheorghe Falcă gestionează destinele Aradului. Promisiunea domniei sale este să ne revedem cât de curând la Arad”, a precizat senatorul Aurel Ardelean despre întâlnirea cu Theodor Stolojan. Referitor la numirea lui Theodor Stolojan drept prim-ministru de către PD-L, senatorul Ardelean a subliniat că „este categoric cea mai bună alegere care se putea face. Avem nevoie de un premier cu multă exactitate, care să poată coordona financiar România”.

Duminică după-amiaza, senatorul Aurel Ardelean şi primarul Gheorghe Feieş au participat la sfinţirea Bisericii Ortodoxe   din localitatea Sârbi. Ceremonia a fost oficiată de un sobor de preoţi condus de PS Timotei Seviciu, episcopul Aradului şi Hunedoarei.  

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Sorin Trocan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro