Stire

Zi de doliu - Nouă luni de la tragicul accident de pe Victoriei

17.09.2008 ⋅ 0 comentarii

Ieri s-au împlinit nouă luni de zile de la tragicul accident petrecut pe Calea Victoriei, când patru vieţi au fost curmate... într-o clipită.

În dimineaţa zilei de 16 decembrie 2007, în jurul orei 04:00, şoferul unui Mercedes venea dinspre UTA şi se îndrepta spre Intim când a pierdut controlul volanului, apoi a intrat pe contrasens izbind frontal un taximetru al firmei Europa, care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului violent, maşina de taxi a fost scoasă în decor.

În clipa aceea, ambii şoferi cât şi pasagerul din dreapta aflat în taxi au murit pe loc. În taxi se mai afla o tânără de numai 19 ani, care  a fost scoasă din maşină doar prin eforturile echipajului de descarcerare. Tânăra a suferit mai multe fracturi la nivelul corpului, iar multitudinea intervenţiilor chirurgicale la care a fost supusă nu au putut-o salva. Iza a murit la numai câteva zile după teribilul accident.

Iar astăzi, deşi a trecut aproape un an de la accident, durerea pe care încă o resimt familiile şi apropiaţii victimelor e încă vie. Nimic nu va putea şterge această tragedie. Poate dacă Iza şi iubitul ei ar fi venit cu o oră mai devreme de la discotecă, destinul le-ar fi fost altul. Însă poate aşa a fost să fie. Nu putem decât să aprindem o lumânare în memoria lor şi să spunem un „Dumnezeu să îi odihnească în pace!”

Condoleanţe familiilor!

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Andrea Dorotovics ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro